2009. szeptember 8., kedd

A tehenészkedésről

Ha valaki szeretne egy steampunk családregénybe cseppenni, annak melegen ajánlom az izlandi tehenészkedést!
Ha valakinek ezt nehezére esne elképzelni akkor most mixelje az emlékeiben élő képeket a Mátrixból a Váratlan utazással, fűszerezze néhány szagával és ámuljon!
A táj vadságát ellenpontozza a házikók kellemes melege és az istállok piros - fehér valósága!100 éve is ilyen volt és ha az időjárás is úgy akarja nem is fog ez megváltozni a következő 100 évben.
Idilli!!! Egészen addig amíg be nem lépübk a fejőházba!
Ott aztán van gőz meg tehénbőrbe bújt punkok is, és nem is kevesen!
High tech és a jámboran kérődző marhák.
A vákumos fejőgépek úgy izegnek-mozognak mintha élő organizmusok lennének és amikor egyszerre pattannak le a tisztitó szivattyúkról, olyan érzése van a szelíd és általában álmos fejőlánynak mintha sok robotpolip törne az életére.
Ilyesztő kicsit ,de megkönnyítik a hétköznapokat. Aki viszont megnehezíti őket az 274-eske (Dr House után szabadon), de nevezhetjük a sátán lányának is aki feltette rá az életét, hogy szétzuzza a fejőgépet és a fejőlány kezét is. Az egyszerűség kedvéért továbbiakban Dög néven szerepeltetem!
A többik kellemesn bambák és kedvesek, szeretik a vakargatást és ha az ember kiül nézni az Óceánt egészen hamar csatlakoznak!: ) Jó társaság!

5 megjegyzés:

  1. Jól hangzik :) A 274eskét próbáld dudaszóval megszelidíteni :) (remélhetőleg nem érsz el fordított hatást, és a többi meg megvadul...) Vagy hátha veszi a fenyegetést bármiféle bőrből készült tárgy láttán... :)

    VálaszTörlés
  2. Ey semmitðl sem fél! Ha férfi lenni, lehet még kedvelném is de így!!!
    Ha harc hát legyen harc!

    VálaszTörlés
  3. Engem érdekelne néhány földhöz ragadt infó is, pl. hogy néz ki egy napod, melyik településen laksz (Google maps-en nézegetném :D), milyenek a kenyéradóid, mennyire tudsz velük kommunikálni, milyen a szobád, milyen kaják-piák vannak ott, stb. Ha van időd, kérlek, írj ezekről is! :)

    VálaszTörlés
  4. XD Steampunk és tehenek! És a képek meg a leírás alapján nagy nyálcsorgatás van a koliban :)
    H.

    VálaszTörlés
  5. Óóó! Örömmel látom, hogy sikerült megoldani a kommentelés kérdéset!!! Igyekszem képeket tuszmákolni erre a gépre valahogyan, hogy el ne apadjon a nyáltermelés!:)

    VálaszTörlés